2011. október 29., szombat

MDI

Azt nem mondanám hogy kivétel nélkül minden tanárral felhőtlenül kijövök,de túl lehet élni.
Nem egy osztálytársam nem ilyenre vágyott,többen szeretnének majd félévkor másik iskolába átmenni,de volt olyan is aki már meg is tette.Megszoksz vagy megszöksz-hát én ez esetben inkább az elsőt választanám.
Napi 8óra,ezzel az elején voltak gondok,mármint inkább azzal hogy van-e elég energiám ehhez az egészhez,de ez is kibírható.
Érdekes dolgokat tanulok,modellezéstől kezdve a számítógépes tipográfián át a tervrajz készítéséig,mondanám hogy szinte mindent de ezek még csak a kezdetek, hisz még csak 2hónap telt el a rám váró 5évből.
Itt-ott könnyebb nehezebb,de a társaság feloldja még a minimális feszültséget is.Az osztályom ezerszer jobb mint a régi és jobban is érzem magam.A tanárok viszont már kevésbé...9.dj a tanári kar réme.
A suliban készített munkákról sajnos nem tudok képet csinálni mert amit elkészítünk azt bent kell hagynunk,és majd csak jövőre kapjuk meg mert archiválják őket,mivel az 5. évben portfóliót kell majd csinálnunk az elmúlt évek munkáiból.
Nem éppen egy tartalmas beszámoló,de most nem is tudnék olyat írni,hétközben tanulok,hétvégén meg kialszom magam.Még szerencse hogy most szünet van..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése