2011. február 17., csütörtök

Imidzs

Régen is problémául szolgált az,hogy a külsejük alapján ítélik meg az embereket , de mára már ez egészen nagy problémává nőtte ki magát.
Itt nem arra gondolok hogy valakinek koszos a körme,és szanaszét áll rajta a ruha,itt azt értem /már ha szabad így fogalmaznom/ hogy pofára megy a dolog.
Manapság az emberektöbbsége nem aszerint ítéli meg a többieket  hogy mennyire okos,vagy hogy milyen összeszedett,hanem azt nézi hogy milyen márka van rajta.
Lehet hogy ez most neked nem jelent problémát,de más ezért nem kaphatja meg pl. a megüresedett állást.
Vannak olyanok akik csak azt nézik hogy a másik milyen márkában jár a másik,de tisztelet a kivétenek,még vannak olyan emberek akik a belső értékeket is nézik.
Ki tudja,lehet hogy TE most azt mondod hogy ez egy nagy baromság, de lehet hogy téged is érinteni fog ez,amikor nem igazságosan ítélnek meg.
/Kép:worldhairstyles.com/

2 megjegyzés:

  1. Én is szeretem a márkás cuccokat, de főleg csak akkor, ha nem annyira feltűnő, h mi is van nálam, csak a szakavatottabb szem látja/tudja, h mit is lát, így tehát nem szeretem a szinte egész felületet el ill. betakaró logókat, márkajelzéseket!

    VálaszTörlés
  2. Ezzel csak egyet tudok érteni,sőt,ki nem állhatom azokat a pólókat aminek a közepén nagy virító betűvel oda van írva a márkája. Büntetni kéne az ilyet! :D

    VálaszTörlés