2011. január 18., kedd

Cipőcsodák

Egy jó ruhához egy jó cipő is kell. Persze legyen kényelmes, divatos,és menjen a ruhánkoz, bár ha kényelemről van szó akkor mi nők képesek vagyunk még a legkényelmetlenebbet is felvenni, azzal a hozzáállással hogy a divatért mindent!
Van aki bemegy az ütletbe és rögtön megtalálja a neki való lábbelit, van akinek több tíz üzletet végig kell járnia mire végre rátalál a neki megfelelőre, de most nem a hétköznapi cipőkről szeretnék mesélni,hanem azokról a csodákról amiket csak nagyon kevés ember tudhat magáénak.
Biztos sokaknak elkezd gyorsabban dobogni a szívük mikor meglátják Christian Louboutin vagy Manolo Blahnik egyik kreációját.
Manolo Blahnik állítólag már kiskorában is cipőket kötött át masnikkal, és díszített megannyi módon.
Említenem se kell hogy a "nagyok" cipői nem kér forintba kerülnek,hanem húzós összegeket is elkérnek értük, nem véletlen hogy ezek a cipők nem találhatóak meg bármelyik gardróbban. Aki mégis megenged magának egyet is az ilyen cipőkből az is igazi kincsként tekint rá, és csak a legkülönlegesebb alkalmakkor veszi fel.
Itt megemlíteném Carrie Bradshawt  a Szex és New York hősnőjét,aki a mozifilmben féltve őrizte kék színű Blahnik esküvői cipőjét.
Ugye hogy kincset ér? Nem, itt nem csak az árára gondolok, hanem az érzésre hogy neked van olyanod,és ha  nem is hordod,akkor is ott van a gardróbban, te pedig imádod még csak nézni is.De persze ezt az ellenkező nem nem tudhatja, ők csak értetlenkednek és pénzkidobásnak tartják az egészet.
 ...A cipődet tekintsd befektetésnek...


Sokaknak ismerős ez a cipő, nem véletlen, ez ugyanolyan cipő ami Sarah Jessica Parker / Carrie/  lábán feltűnhetett már a Szex és New York c. sorozat filmes változatában.


Azok a Louboutin csodák! El kell ismernem az ő cipői nagyobb hatással vannak rám mint a Blahnik cipők, de hát kinek milyen az ízlése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése