2010. április 28., szerda

Azok a mai fiatalok

Eddig is számított hogy hogyan is nézel ki,de a mai világban különösen. Lehetsz akármilyen jó zenész, vagy egy jó sportoló,vagy akármiben is vag tehetséges akkor is lenéznek. Itt most nem arról beszélünk hogy nem vagy tiszta vagy ilyesmi,mert az mégjobban elvárt hogy rendesen tisztálkodj és tartsd karban magad. Itt arról beszélek hogy ha már nem jársz márkás ruhákban akkor vannak olyan emberek akik ezért megvetnek,pedig kitudja. Lehet hogy humoros vagy,vagy esetleg okos és jó tanuló és igazából tök sok barátod lenne. DE,és most jön a fontos rész,hogy ennek ellenére mégis vannak olyan emberek akik egyenlőbbnek képzelik magukat nálad pedig semmivel sem különbek,csak azzal hogy ők többnek hiszik magukat.Mire jó ez? Arra hogy kiközösítsünk másokat. És az mire jó? Gyakorlatilag semmire. Mert attól még hogy nem jársz márkás ruhákban és nem a legjobb plázákban meg nem a legdrágább utcáknak az üzleteiben vásárolsz még lehetsz tiszta,rendezett ember. És ha megnézzük a mostani fiatalokat? Ugyanez megy. Mert a szüleitől is ezt látja,mert ma egy csomó mindenkit tökre elkényeztetenek. És mi lesz ezekből a gyerekekből?
Beképzelt,elkényeztetett felnőttek akik semmit se képesek megbecsülni és mindenki mást lenéznek. Kérdem én,mire jó ez? :O
Lehet hogy szerintetek nem illik be ez a téma a"divatblog" képbe,de szerintem igenis beleillik,mert nem a csak kifutón flangáló modellek és a kölönböző divattervezők kreációi tartoztak bele a divat világába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése